Αλίνα

Αλίνα

Αναζητάτε μια επαγγελματική υπηρεσία μασάζ που θα σας προσφέρει ανακούφιση, χαλάρωση και ενίσχυση της ευεξίας σας; Η Αλίνα και η ομάδα της είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Με μια ποικιλία από εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ και φυσικές θεραπείες, σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία που θα αναζωογονήσει το σώμα και το πνεύμα σας.

Οι υπηρεσίες μασάζ που παρέχουμε περιλαμβάνουν:

  1. Σουηδικό Μασάζ: Αυτή η κλασική τεχνική μασάζ χρησιμοποιεί απαλές και βαθιές κινήσεις για να χαλαρώσει τους μύες σας και να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας στην ανακούφιση από το άγχος και την κόπωση.
  2. Θεραπευτικό Μασάζ: Αυτή η μορφή μασάζ επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων ή πόνων που αντιμετωπίζετε. Οι εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ που χρησιμοποιούμε μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση απότραυματισμούς, μυϊκές πιέσεις, προβλήματα με τη μυϊκή κινητικότητα και άλλες σχετικές παθήσεις.
  3. Αθλητικό Μασάζ: Αυτή η ειδική μορφή μασάζ είναι σχεδιασμένη για αθλητές και ανθρώπους που ασχολούνται με έντονη σωματική δραστηριότητα. Στόχος του είναι η προώθηση της αποκατάστασης, η μείωση του κινδύνου τραυματισμών και η βελτίωση της αθλητικής επίδοσης.
  4. Ρεφλεξολογία: Αυτή η αρχαία θεραπευτική τεχνική επικεντρώνεται στην πίεση συγκεκριμένων σημείων στα πόδια, που αντιστοιχούν σε διάφορα μέρη και όργανα του σώματος. Αυτή η θεραπεία βοηθά στην ανακούφιση από πόνους, στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και στην προαγωγή της ευεξίας γενικά.
  5. Αρωματοθεραπεία: Συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων με το μασάζ, αυτή η θεραπεία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο τρόπο αναζωογόνησης και χαλάρωσης του σώματος και του πνεύματος.
Καλέστε μας