Νίνα

Νίνα

Αναζητάτε έναν τρόπο να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας και να βελτιώσετε την υγεία και την ευεξία σας; Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω!

Οι υπηρεσίες μου περιλαμβάνουν:

  1. Σουηδικό Μασάζ: Αυτή η κλασική τεχνική μασάζ συνδυάζει απαλές και βαθιές κινήσεις για να χαλαρώσει τους μύες, να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να αποβάλει το άγχος.
  2. Αρωματοθεραπευτικό Μασάζ: Με τη χρήση αιθέριων ελαίων, αυτή η μέθοδος μασάζ συνδυάζει τα οφέλη της αρωματοθεραπείας με τη χαλαρωτική επίδραση του μασάζ, βοηθώντας σας να αναζωογονηθείτε και να επαναφέρετε την εσωτερική ισορροπία.
  3. Αθλητικό Μασάζ: Ειδικά σχεδιασμένος για αθλητές και ανθρώπους που ασκούν ενεργό τρόπο ζωής, αυτός ο τύπος μασάζ εστιάζει στην ανακούφιση από τραυματισμούς, την ανακούφιση από μυϊκή κόπωση και την αύξηση της ευλυγισίας.
  4. (Trigger Point) Μασάζ: Αυτή η τεχνική επικεντρώνεται στην ανακάλυψη και ανακούφιση των “σημείων πίεσης” στους μύες, που προκαλούν πόνο και δυσφορία. Με τη χρήση πιέσεων και τεχνικών χαλαρώσεων, αυτό το μασάζ μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη φυσική ευεξία σας.
  5. Συνδυαστικό Μασάζ: Αναζητάτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ χαλάρωσης και αναζωογόνησης; Το συνδυαστικό μασάζ συνδυάζει διάφορες τεχνικές μασάζ για να προσαρμοστεί στις ατομικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Όλες οι υπηρεσίες μου παρέχονται με επαγγελματική φροντίδα και αφοσίωση για την ευεξία σας. Αναζητήστε την απαραίτητη απόδραση από την καθημερινότητα και εμπιστευθείτε με για μια εμπειρία μασάζ που θα σας αναζωογονήσει και θα σας φέρει χαλάρωση.

Καλέστε μας